A A A K K K
для людей із порушенням зору
Росошанська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Липовецької громади

«Життя- як пісня»

Дата: 01.03.2019 13:58
Кількість переглядів: 304

Під такою назвою,свій маленький ювілей -10 річницю з дня створення, відсвяткував фольклорно-етнографічний колектив «Подоляночкка» у с.Очитків.

Фото без опису

    Ніби  недавно створений, цей прекрасний жіночий ансамбль, вже з перших виступів став улюбленим колективом села, без якого не обходиться жодне свято. За досить короткий час, ці милі жіночки встигли завоювати не лише любов глядачів-односельців,але й показати себе на районній сцені, де неодноразово були нагородженні  Подяками та Грамотами. Також були учасниками фестивалю Гната Танцюри у с. Зятківці Гайсинського р-н.,де за виконання старовинної пісні  отримали  Диплом.

Фото без описуФото без опису

    Не дивлячись на сільську роботу, залишаючи щоденні домашні турботи, учасниці колективу  поспішають на репетиції і всіх їх об’єднує велика любов до української пісні і непереборне бажання донести її до слухачів. А  скільки в них оптимізму,енергії та творчого натхнення. Свій неповторний репертуар черпають по перлині  з багатющих народних джерел. У  виконанні  колективу звучить багато творів автором  яких є наша  односельчанка Миколайчук Тетяна Михайлівна, колишній сільський голова, яка теж була учасницею цього колективу та доклала немало зусиль для його  створення .  І саме з її піснею «Рушник» ансамбль здобув Диплом на святі «Мамині рушники» в с. Правилівка,  на фестивалі в Ганни Секрет.

Фото без опису

На передодні  Нового 2019 року  учасниці колективу «Подоляночка»  провели для жителів села  веселі «Новорічні вечорниці».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора