A A A K K K
для людей із порушенням зору
Росошанська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Липовецької громади

рішеня 17сесії

Дата: 06.05.2019 09:42
Кількість переглядів: 286

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЛИПОВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я №255

20 грудня 2018 року               17 сесія  8  скликання

Про затвердження  програми 
«Доступні ліки» на 2019 рік

         Відповідно до п.16 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.89 Бюджетного кодексу України, на виконання п.14 протоколу Кабінету Міністрів України від 24.11.2017 №47404/0/117 та з метою підвищення економічної доступності лікарських засобів, в першу чергу для соціально незахищених хворих з серцево-судинними захворюваннями, цукровим діабетом ІІ типу, бронхіальною астмою, Росошанська сільська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити  програму «Доступні ліки» на 2019 рік (далі – Програма) з метою підвищення економічної доступності лікарських засобів, в першу чергу, для соціально незахищених хворих з серцево-судинними захворюваннями, цукровим діабетом ІІ типу, бронхіальною астмою.

2. Фінансове забезпечення Програми здійснювати за рахунок коштів, передбачених Законом України «Про державний бюджет України на 2019 рік», за рахунок державного бюджету.

3. Доручити Росошанській сільській раді забезпечення фінансування наданих медичних послуг Комунального підприємства «Росошанська амбулаторія загальної практики сімейної медицини»

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров'я, соціального забезпечення та соціального захисту населення.

Сільський голова                                     Володимир Сличук

                                                                                      Додаток                                                               до рішення №255 17сесії 8 скликання                              Росошанської сільської ради   від 20 грудня 2018 року

Програма
«Доступні ліки» на 2019 рік

     Програма “Доступні ліки” надає можливість кожному пацієнту отримати безкоштовно або з незначною доплатою ліки для амбулаторного лікування при наступних захворюваннях: хвороби серцево-судинної системи, бронхіальної астми, цукрового діабету ІІ типу.

Чому саме ці категорії захворювань?

      Пріоритетність надали лікуванню цих хвороб, оскільки саме вони найбільше впливають на показники смертності населення або суттєво знижують якість життя пацієнта та ефективно лікуються на амбулаторному рівні. Смертність від серцево-судинних хвороб складає 65% від загальної смертності населення України.

Як отримати ліки?

       Без рецепта ліки за програмою “Доступні ліки” отримати не можливо, рецепти по даній програмі виписуватимуть тільки сімейні лікарі, тому потрібно звернутись до сімейного лікаря, отримати рецепт, з яким звернутися до аптечного закладу. В аптеці пацієнту пропонують декілька торгових марок, які містять діючу речовину, що вказана в рецепті. Пацієнт вирішує яку саме торгову марку придбати, виходячи з свого досвіду. Якщо лікарський засіб визначений з найменшою вартістю, тоді пацієнт отримає його безкоштовно, в іншому випадку – з невеликою доплатою.

       Забезпечено проведення роз?яснювальної роботи серед медичних працівників щодо взаємозамінності лікарських засобів у межах непатентованої назви та відповідної виписки рецептів, згідно наказу МОЗ України від 03.04.2017 р. №360 «Про затвердження Реєстру лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню».

Адреси аптечних закладів, за якими можна отримати ліки:

ФОП Довгаль П.О.

м.Липовець, вул. Зіндельса 28

         Аптеки, які беруть участь в програмі. будуть позначені спеціальними наліпками. В аптеці обов?язково має бути найдешевший препарат та перелік цін відшкодування.

       У 2019 році на  фінансування програми «Доступні ліки» з державного бюджету виділено 25 400 грн. для оплати медикаментів бронхіальної астми,цукрового діабету, серцево-судинних препаратів.

Чи може пацієнт отримати безкоштовні ліки без рецепта?

       Уряд не буде обмежувати вільний ринок ліків. Якщо пацієнт бажає придбати випробувані ним ліки, не маючи рецепта від свого лікаря, – він може це зробити у будь-якій аптеці.

       Проте у такому випадку аптека не матиме підстав для того, щоб відпустити даний лікарський засіб безкоштовно або зі знижкою.

       27 грудня 2017 року Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, що вносить суттєві зміни до реалізації програми «Доступні ліки» у 2018 році.

       До оновленого реєстру ліків увійшло 239 препаратів 48 виробників, з яких 18 виробників українських і 30 – іноземних. Нагадаємо, раніше у програмі брали участь 198 препаратів і 43 виробники. Оновлений реєстр також був доповнений ще 2 діючими речовинами для лікування серцево-судинних захворювань та діабету ІІ типу. Загалом у програмі 23 діючі речовини.

        Таким чином у порівнянні з попереднім переліком у новому реєстрі стало на 24 позиції більше для пацієнтів, які хворіють на серцево-судинні захворювання, на 14 – для діабету ІІ типу, на 3 – для лікування бронхіальної астми.

         Загалом у новому реєстрі препаратів, що беруть участь у програмі “Доступні ліки”, налічується 239 торгових назв, з них 47 препаратів, що на 100% відшкодовуватимуться за державний кошт – безоплатних.

      Контроль за виконанням даної програми покласти на постійну комісію з постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді, фізкультури та спорту.

             Секретар ради                                                 Софія Соя

                                                   Фото без опису                                        

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЛИПОВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я № 256

20 грудня 2018 року                   17 сесія 8 скликання

 

Про затвердження Положення про преміювання,

 надання матеріальної допомоги працівникам

 апаратуРосошанськоїсільськоїради у 2019 році

                Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», ст. 97 КЗпП України, постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006р. № 268 «Про впорядкування структури та умов оплати праці працівників органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами), наказу Міністерства праці України від 02.10.1996р. № 77 «Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів», постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298 « Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», постанова Кабінету Міністрів України «Порядок надання державним службовцям матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань» від 8 серпня 2016 р. № 500, з метою заохочення працівників виконавчого комітету селищної ради, службовців та технічних працівників за ініціативність, високопродуктивну працю, добросовісне виконання посадових обов’язків і завдань, сесія Росошанської сільської ради

В И Р І Ш И Л А:

1.Затвердити Положення про преміювання, надання матеріальної допомоги працівникам апарату Росошанської сільської  ради у 2019 році (Додаток 1).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на   постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Гнатів Г.В.).

Сільський голова                                         Володимир Сличук   

                                                                                             

                                                                           Додаток 1

                                                                 до рішення 17 сесії                                                                                               8 скликання                                                                                   Росошанської сільської ради

                                                           від «_20__» грудня 2018 року № 256

Положення про преміювання, надання матеріальної допомоги працівникам апарату Росошанської сільської ради у 2019 році

1. Загальні положення

1.1. Це положення розроблене відповідно до Конституції України, Кодексу Законів про працю України, Законів України «Про оплату праці», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про колективні договори і угоди», «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами), наказу Міністерства праці та соціальної політики України від 02 жовтня 1996 року № 77 «Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів», постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298 « Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», постанови Кабінету Міністрів України «Порядок надання державним службовцям матеріальної допомоги для вирішення соціальнопобутових питань» від 8 серпня 2016 р. № 500

1.2. Положення визначає джерела, умови і механізм визначення розмірів премії, матеріальної допомоги працівникам апарату сільської ради.

 1.3. Премія за цим Положенням – заохочувальна фінансова виплата, пов'язана з виконанням виробничих завдань і функцій, особистим вкладом у загальні результати роботи, розмір якої залежить від складності та умов виконуваної роботи, результативності праці та наявності коштів.

2. Порядок визначення фонду преміювання

2.1. Преміювання здійснюється в межах коштів, передбачених у кошторисі видатків на утримання працівників апарату сільської ради, затвердженого у встановленому порядку, за рахунок коштів сільського бюджету.

2.2. Річний фонд преміювання створюється у розмірі пропорційно загального фонду оплати праці, але не менш як 10 відсотків посадових окладів та економії фонду оплати праці.

3. Умови преміювання та розмір премії

3.1. Преміювання працівників здійснюється за умов дотримання ними чинного законодавства, якісного і своєчасного виконання функціональних обов'язків, визначених у посадових інструкціях, доручень керівництва сільської ради, проявленої при цьому ініціативи, дотримання трудової дисципліни, Правил внутрішнього трудового розпорядку.

3.2. Стимулювання трудової діяльності, покращення результатів роботи, забезпечення виконання нормативних вимог щодо діяльності органів місцевого самоврядування додаткові показники преміювання, якими є:

 - своєчасний і якісний розгляд та вирішення документів органів місцевого самоврядування, а також письмових та усних звернень громадян, підприємств, установ та організацій;

 - своєчасна і якісна підготовка документів за дорученням сільського голови;

 - належне утримання робочого місця, збереження майна та його раціональне і бережливе використання;

 - підвищення фахового рівня, вдосконалення форм і методів роботи, що випливають з вимог Конституції України, Законів України, указів і розпоряджень Президента України, постанов і розпоряджень Кабінету Міністрів України щодо діяльності органів місцевого самоврядування.

 3.3. Преміюванню підлягають працівники селищної ради з дати їх прийому у встановленому порядку на відповідні посади та незалежно від їх членства у профспілковій організації.

3.4.Працівникам, які звільнилися з роботи в місяці, за який проводиться преміювання, премія не виплачується, за винятком працівників, які вийшли на пенсію, звільнилися в зв’язку із закінченням терміну повноважень, за станом здоров'я чи перейшли на іншу роботу в порядку переводу.

 3.5. Преміювання працівників, прийнятих на роботу з випробувальним строком, здійснюється після закінчення цього строку або з дня визнання працівника таким, що витримав випробування.

 3.6. Премії нараховуються за фактично відпрацьований робочий час за винятками, встановленими у п. 3.3 цього Положення, у межах наявного фонду преміювання та економії фонду оплати праці.

3.7. Премії не нараховуються за період знаходження працівника у відпустках всіх видів, передбачених чинним законодавством, тимчасової непрацездатності, підтвердженої лікарняним листком або довідкою відповідної лікувальної установи, відрядженим на навчання з метою підвищення кваліфікації, в тому числі за кордон.

 3.8. За час виконання обов'язків за вакантною посадою або за посадою тимчасово відсутнього працівника премія нараховується, виходячи із заробітної плати за основною (постійною) посадою.

 3.9. Премії виплачуються в грошовій формі у відсотках до посадового окладу конкретного працівника або в грошовому вимірі.

 3.10. За виконання особливо важливої роботи, доручень керівництва сільської ради окремим працівникам може надаватись премія у більших розмірах, ніж у середньому по виконавчому комітету селищної ради.

 3.11.При наявності економії фонду оплати праці працівникам виплачуються додаткові премії:

- з нагоди державних(Новий рік, Різдво Христове, День Соборності України, Міжнародний жіночий день, Великдень, День праці, День Святої трійці, День Конституції України, День Незалежності України, День захисника України) та професійних свят;

- в окремих випадках, за виконання особливо важливих завдань.

 3.12.Працівники позбавляються щомісячної премії частково або в повному обсязі з ініціативи голови сільської ради або за поданням начальників відділів виконавчого комітету сільської ради:

-за неналежне або несвоєчасне виконання функціональних завдань;

 -порушення трудової дисципліни, що відповідним чином підтверджено документально (оформлені доповідна чи пояснювальна записки на ім'я голови селищної ради, дисциплінарне стягнення, застосоване у встановленому порядку) за місяць, в якому ними допущено порушення.

3.13. В разі накладення на працівника дисциплінарного стягнення у вигляді догани, премії до нього не застосовується протягом всього строку дії дисциплінарного стягнення.

4. Порядок та строки виплати премії

 4.1. Розрахунок загальної суми коштів, що спрямовується на преміювання, виконує відділ фінансів Росошанської сілььскої ради щомісяця до 25 числа поточного місяця та подає на розгляд керівництву сільської ради.

4.2. Преміювання працівників сільської ради здійснюється на підставі розпорядження сільського голови, яке готується на основі доповідної записки керуючої справами виконавчого комітету селищної ради на ім’я селищного голови, а у разі відсутності керуючої справами виконавчого комітету селищної ради, на підставі доповідної записки секретаря селищної ради. У доповідній записці визначається перелік працівників для преміювання із зазначенням розміру преміювання та працівників, яких потрібно позбавити премії із відповідним обґрунтуванням.

4.3.Встановлення надбавки, щомісячної премії, надання матеріальної допомоги на оздоровлення та матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань сільському голові, заступнику сільського голови визначається рішенням сесії Росошанськоїсільськоїради.

4.4 Максимальна межа премії для кожного працівника не встановлюється, розмір премії може бути змінено в залежності від результатів роботи посадових осіб.

4.4. Нарахування премії та виплата здійснюється відділом бухгалтерського обліку Росошанськоїсільськоїради.

4.5. Премія виплачується одночасно із виплатою зарплати за попередній місяць.

5. Порядок надання матеріальної допомоги та грошової винагороди працівникам

5.1. Витрати, пов'язані з видачею матеріальної допомоги здійснюються у межах коштів на оплату праці та за рахунок економії фонду оплати праці.

5.2. Матеріальна допомога на оздоровлення виплачується при наданні основних щорічних відпусток у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати працівника, за заявою працівника на підставі розпорядження голови сільської ради.

 5.3. Працівникам надається матеріальна допомога на вирішення соціальнопобутових питань у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати працівника, за заявою працівника на підставі розпорядження голови сільської ради.

6. Прикінцеве положення

6.1.Спори щодо визначення розміру, нарахування і виплати премії, надання матеріальної допомоги розглядаються та вирішуються у встановленому законодавством порядку.

 6.2. Конкретний розмір премії граничними розмірами не обмежується.

 6.3. Кожному працівнику, якому зменшується або збільшується розмір премії, повинно бути повідомлено про це керуючою справами виконавчого комітету  Росошанської сільської ради.

      Секретар ради                                                         Софія Соя

 

 

 

 

 

 

Фото без опису                                        

                        

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЛИПОВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я № 257

20 грудня 2018 року                         17  сесія  8  скликання  

 Про затвердження Положення про преміювання,

 надання матеріальної допомоги працівникам

 окремих галузей бюджетної сфери

 Росошанської сільської ОТГ у 2019 році

                Керуючись відповідно до Кодексу законів про працю України (далі – КЗпП України), Законів України «Про оплату праці», «Про вищу освіту», «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» від 30.08.2002 № 1298, наказів Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26.09.2005 № 557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03.10.2005 за № 1130/11410, Міністерства праці та соціальної політики України і Міністерства охорони здоров'я України «Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров'я та установ соціального захисту населення» від 05.10.2005 № 308/519, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.10.2005 за № 1209/11489, Закону України  «Про культуру» з метою заохочення працівників окремих галузей бюджетної сфери за ініціативність, високопродуктивну працю, добросовісне виконання посадових обов’язків і завдань, сесія Росошанської сільської ради  В И Р І Ш И Л А:

1.Затвердити Положення про преміювання, надання матеріальної допомоги працівникам окремих галузей бюджетної сфери Росошанської сільської  об’єднаної територіальної громади у 2019 році (Додаток 1).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на   постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Гнатів Г.В.).

Сільський голова                                         Володимир Сличук                                                                                                                                                                                                                          Додаток1                                                                                      до рішення № 257 17 сесії                                                                                        8 скликання   Росошанської                                                                            сільської   ради                                                                                                            від «_20__» грудня 2018 року 

ПОЛОЖЕННЯ

надання матеріальної допомоги працівникам

 окремих галузей бюджетної сфери

 Росошанської сільської ОТГ у 2019 році

1.Загальні положення

1.1. Положення про преміювання працівників окремих галузей бюджетної сфери Росошанської сільської  об’єднаної територіальної громади  (далі – Положення) розроблене відповідно до Кодексу законів про працю України (далі – КЗпП України), Законів України «Про оплату праці», «Про вищу освіту», «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» від 30.08.2002 № 1298, наказів Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26.09.2005 № 557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03.10.2005 за № 1130/11410, Міністерства праці та соціальної політики України і Міністерства охорони здоров'я України «Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров'я та установ соціального захисту населення» від 05.10.2005 № 308/519, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.10.2005 за № 1209/11489.

1.2. Положення про преміювання працівниківокремих галузей бюджетної сфери Росошанської сільської  об’єднаної територіальної громади запроваджується з метою:

 - підвищення мотивації працівників, керівників, професіоналів, фахівців та іншого персоналу установ щодо виявлення та використання резервів і можливостей підвищення результатів індивідуальної та колективної праці, з урахуванням внеску кожного співробітника у результати діяльності установи, кваліфікаційно-професійного досвіду, складності виконуваних робіт та функцій, рівня відповідальності та творчої активності;

 - створення умов для підвищення заробітної плати фахівців відповідно до особистого внеску у кінцеві результати роботи установи;

- стимулювання до виконання працівниками службових обов’язків на високому професійному рівні та зміцнення трудової дисципліни.

Визначення розміру премії та її виплата проводиться в залежності від специфіки роботи і особистого трудового внеску кожного працівника.

1.3. Преміювання здійснюється за рахунок та в межах затвердженого фонду заробітної плати установи на поточний рік за джерелами утворення економії цього фонду, а саме:

-  економія фонду оплати праці за загальним фондом місцевого бюджету, яка може утворюватись за рахунок наявних вакансій, тимчасової непрацездатності, відпусток без збереження заробітної плати тощо в межах затвердженого кошторису доходів та витрат на календарний рік для усіх працівників окремих галузей бюджетної сфери Росошанської сільської  об’єднаної територіальної громади;

       Норми цього Положення реалізуються установою тільки в межах наявних коштів та кошторису, при цьому не допускається створення кредиторської заборгованості з оплати праці. 

2.Порядок і розміри преміювання

2.1. Преміювання працівників установи може проводитись за підсумками роботи трудового колективу за місяць (квартал, рік тощо), до державних і професійних свят, ювілейних дат, та в інших випадках за умови виконання основних показників діяльності установи відповідно до затверджених критеріїв якості роботи і в залежності від особистого внеску кожного працівника.

Преміюванню підлягають співробітники, які займають посади згідно штатного розпису окремих галузей бюджетної сфери Росошанської сільської  об’єднаної територіальної громади.

2.2. Преміювання може бути персональним за особистий внесок у виконання важливого завдання чи термінової роботи, до знаменної дати тощо.

2.3. Розмір премії конкретного працівника залежить від особистого внеску в результати роботи структурного підрозділу/установи, не обмежується граничними розмірами та встановлюється на підставі клопотання керівника.

2.4. Розмір премії працівнику може встановлюватись як у відсотках до посадового окладу, так і в фіксованій грошовій сумі, за поданням керівника окремих галузей бюджетної сфери.

2.5. Бухгалтерською службою виплата премій здійснюється на підставі наказів керівника, як правило, у терміни виплати заробітної плати за другу половину місяця.

3.Показники преміювання

3.1. Головними критеріями оцінки праці працівників при преміюванні є:

- своєчасне і якісне виконання планової або оперативної роботи, доручень, наказів, розпоряджень;

- якісне і сумлінне виконання робіт, пов’язаних з організацією процедур закупівель;

- своєчасне та якісне подання фінансової, податкової та статистичної звітності;

- значні досягнення в роботі, високі показники діяльності;

- розроблення і впровадження заходів, спрямованих на економію енергоресурсів, водопостачання, матеріалів, палива, і енергозберігаючих технологій;

- якісне і своєчасне виконання завдань, безперебійне обслуговування об’єктів, проведення технічного обслуговування і поточних ремонтів автомобілів, відсутність порушень правил дорожнього руху  та трудової дисципліни;

- інші критерії та показники діяльності, що не суперечать законодавству та цьому Положенню.

4. Позбавлення премії

4.1. Розмір премії працівника може бути зменшено за такими підставами:

 -  невиконання або неналежне виконання посадових обов’язків та недотримання вимог посадової інструкції;

 -  порушення виконавчої дисципліни (запізнення на роботу чи передчасне залишення свого робочого місця, порушення термінів виконання доручень та завдань, отриманих у тому числі на нарадах та оперативних нарадах, неякісного їх виконання);

-  порушення Правил внутрішнього трудового розпорядкув установахокремих галузей бюджетної сфери Росошанської сільської  об’єднаної територіальної громади -  порушення правил техніки безпеки і охорони праці;

4.2. Працівник позбавляється премії за:

- повторні або систематичні порушення, передбачені п. 4.1. Положення;

-   недотримання антикорупційного законодавства;

- недотримання трудової дисципліни (прогул, поява на робочому місці в стані алкогольного, наркотичного сп’яніння, порушення встановленого режиму роботи) та інші грубі порушення Правил внутрішнього трудового розпорядку;

- подачу недостовірних первинних статистичних, бухгалтерських та інших даних, що призвели до викривлення бухгалтерських та фінансових звітів, порушень щодо визначення  та нарахування заробітної плати, вартості платних послуг тощо;

-  у випадку притягнення до дисциплінарної відповідальності.

4.3. Працівник, якому винесено догану, позбавляється премії строком на дванадцять місяців від дати реєстрації наказу про накладення дисциплінарного стягнення.

Якщо протягом визначеного терміну з дня винесення догани до нього не буде застосовано нове дисциплінарне стягнення, він вважається таким, що не мав дисциплінарного стягнення.

Якщо працівник не допустив нового порушення трудової дисципліни, проявив себе як сумлінний працівник і стягнення з нього зняте наказом керівника достроково, він преміюється на загальних підставах відповідно до норм цього Положення.

5. Прикінцеві положення

5.1. Із введенням в дію цього Положення усі попередні нормативні документи установ окремих галузей бюджетної сфери Росошанської сільської  об’єднаної територіальної громади, що регламентують нарахування і виплату премій працівникам установи, вважаються такими, що втратили чинність.

5.2.Зміни та доповнення до даного Положення вносяться у порядку, встановленому чинним законодавством.

5.3. Відносини, що не врегульовані у цьому Положенні, регулюються чинним законодавством України.

5.4. Спори з питань преміювання розглядаються у порядку, передбаченому нормами чинного законодавства.

 

      Секретар ради                                                 Софія Соя


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора