A A A K K K
для людей із порушенням зору
Росошанська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Липовецької громади

рішеня 17сесії

Дата: 06.05.2019 09:51
Кількість переглядів: 397

                            УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району      Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 267

      20  грудня     2018  року                     17    сесія   8  скликання

Про  надання земельних ділянок громадянам

Росошанської об'єднаної територіальної громади

      в  межах населеного  пункту

      Відповідно ст.81, 122, п.12 Перехідних положень Земельного Кодексу України, п.34 ст. 26 Закону України  « Про місцеве самоврядування в Україні », розглянувши заяву громадян Росошанської об'єднаної територіальної громади   про надання  земельних ділянок в  межах  населеного пункту , сесія сільської ради   ВИРІШИЛА:

1.Надати  земельні  ділянки  громадянам згідно Додатку 3, що є невід'ємною частиною цього рішення.

2.Громадянам приступити до використання земельних ділянок після отримання документа, що посвідчує право власності на земельну ділянку та його державної реєстрації.

3.Землевпоряднику сільської ради внести зміни до земельно-облікових документів.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи          ( Яківчук А.В.)

Сільський голова                                 Володимир   Сличук

 


УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району       Вінницької області    

Р І Ш Е Н Н Я № 268

  20   грудня    2018  року                           17  сесія   8  скликання

Про надання дозволу на виготовлення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

для ведення особистого селянського господарства

у власність гр.Мартинюк Юлії Сергіївні

   Відповідно до статей 116,118,122 Земельного кодексу України, ст. 5 Закону України      « Про особисте селянське господарство»,  п. 34 статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву гр. Мартинюк Юлії Сергіївни    жительки с. Росоша  Липовецького  району про надання дозволу  на виготовлення проекту відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 2,0 га для ведення особистого селянського господарства   , сільська рада ВИРІШИЛА: 

  1. Надати гр. Мартинюк Юлії Сергіївні  дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства       ( код цільового призначення 01.03) орієнтовною площею 2,0 га за рахунок поділу земельної ділянки з кадастровим номером 0522285600:03:000:0499  комунальної власності за межами населеного пункту селища Липовець   Липовецького району Вінницької області.
  2. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки підлягає погодженню у встановленому законодавством порядку.
  3. Погоджений у встановленому порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,00 га у власність Мартинюк Юлії Сергіївні для ведення особистого селянського господарства подати на затвердження сесії Росошанської сільської ради.
  4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи  ( Яківчук А.В.)

Сільський голова                                       Володимир  Сличук

 

                                              УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району      Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 269

  20   грудня    2018  року               17  сесія   8  скликання

Про надання дозволу на виготовлення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

у власність гр. Кошалко Олександру Вікторовичу

       Відповідно до статей 116,118,122 Земельного кодексу України,  п. 34 статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву гр. Кошалко Олександра Вікторовича   , жителя с. Росоша  Липовецького  району про надання дозволу  на виготовлення проекту відведення  земельної ділянки  площею 0,25  га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, сільська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати гр. Кошалко Олександру Вікторовичу  дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд       ( код цільового призначення 02.01)  площею 0,25  га за рахунок земельної ділянки , що перебуває в його користуванні і яка знаходиться за адресою Вінницька область, Липовецький район, с. Росоша, вул. Шкільна, 143.

2.Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки підлягають погодженню у встановленому законодавством порядку.

3.Погоджений у встановленому порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,25  га у власність Кошалко Олександра Вікторовича для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд подати на затвердження сесії Росошанської сільської ради.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи (Яківчук А.В.)

 Сільський голова                                                  Володимир  Сличук

 

                                                                                                                                                                                    

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 270

 20   грудня    2018  року                         17  сесія   8  скликання

Про надання дозволу на виготовлення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

у власність гр. Панасенко Василя Васильовича

   Відповідно до статей 116,118,122 Земельного кодексу України,  п. 34 статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву гр. Панасенко Василя Васильовича, жителя с. Очитків Оратівського  району про надання дозволу  на виготовлення проекту відведення  земельної ділянки  площею 0,25  га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Надати гр. Панасенко Василю Васильовичу  дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд    код цільового призначення 02.01)  площею 0,25  га за рахунок земельної ділянки , що перебуває в його користуванні і яка знаходиться  за адресою Вінницька область, Оратівський район, с. Очитків, вул. Прибережна, 20 А.
  2. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки підлягає погодженню у встановленому законодавством порядку.
  3. Погоджений у встановленому порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,25  га у власність Панасенко Василя Васильовича для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд подати на затвердження сесії Росошанської сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи    (Яківчук А.В.)

Сільський голова                                        Володимир  Сличук

 

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 271

  20   грудня    2018  року                       17  сесія   8  скликання

Про надання дозволу на виготовлення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

у власність гр.  Алєксєєва Івана Петровича

  Відповідно до статей 116,118,122 Земельного кодексу України,  п. 34 статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву гр. Алєксєєва Івана Петровича, жителя м. Вінниця  про надання дозволу  на виготовлення проекту відведення  земельної ділянки  орієнтовною площею 0,76 га, сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Надати гр. Алєксєєву Івану Петровичу   дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд       ( код цільового призначення 02.01)  площею 0,25  га та 0,52 га для ведення особистого селянського господарства ( код цільового призначення 01.03.) за рахунок земельної ділянки , що перебуває в його користуванні і яка знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, с. Люлинці, вул. Ватутіна, 9.
  2. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки підлягає погодженню у встановленому законодавством порядку.
  3. Погоджений у встановленому порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,25  га у власність Алєксєєва Івана Петровича  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та 0,52 га для ведення особистого селянського господарства подати на затвердження сесії Росошанської сільської ради.
  4. Контроль за виконанням цього  рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи ( Яківчук А.В.)

Сільський голова                                         Володимир  Сличук

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 272

  20   грудня    2018  року                        17  сесія   8  скликання

Про затвердження  інвентаризації

площ земельних ділянок громадян

     На підставі   статей 25  Закону України « Про землеустрій», статей 12, 122 Земельного Кодексу України, п.34 статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву громадян про уточнення площі земельних ділянок, з метою затвердження  проведеної інвентаризації   площі земельної ділянки, що надані для ведення особистого селянського господарства , сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити зміни в площі земельних ділянок громадян, що перебувають в їх користуванні відповідно Додатку № 4, що є невід'ємною частиною цього рішення.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи           (Яківчук А.В.)

Сільський голова                                         Володимир  Сличук

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 273

  20   грудня    2018   року               17  сесія 8  скликання

Про поновлення договору  оренди

земельної  ділянки ФОП Тишківському Л.С.

на території с. Росоша   Росошанської сільської ради

  Керуючись ст. 33 Закону України  «Про оренду земель» , п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання фізичної особи - підприємця Тишківського Леоніда Станіславовича від 28..10.2018  року    про продовження (поновлення) договору   оренди земельної ділянки, враховуючи, що згадана земельна ділянка розташована на території бувшої МТФ  для утримання худоби, і в даний час не використовується,  враховуючи також необхідність поповнення бюджету сільської ради , сільська рада ВИРІШИЛА :

  1. Поновити договір  оренди   земельної ділянки гр. Тишківському Л.С.   для ведення  сільськогосподарського виробництва.
  2. Відповідно до умов договору площа земельної ділянки становить  4,15   га, термін оренди 1 рік, розмір орендної плати встановити на рівні 10,0 %   нормативної грошової оцінки земельної ділянки  та щорічної індексації  шляхом укладення договору оренди землі .
  3. Доручити сільському голові укласти тимчасову угоду ( договір оренди землі) з гр. Тишківським Л.С.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи          ( Яківчук А.В.)

                 Сільський голова                    Володимир      Сличук

 


 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 274

 20   грудня     2018   року                        17  сесія 8  скликання

Про надання в  оренду земельної

ділянки гр. Бойко Вадиму Сергійовичу

на території с. Росоша   Росошанської  сільської ради

   Керуючись ст. 33 Закону України  «Про оренду земель» , п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання гр. Бойко Вадима Сергійовича від 19.11.2018 року    про надання в  оренду земельної ділянки , враховуючи, що згадана земельна ділянка в даний час не використовується, за призначенням як пасовище  враховуючи також необхідність поповнення бюджету сільської ради , сільська рада ВИРІШИЛА :

  1. Надати в оренду   земельну ділянку гр. Бойко Вадиму Сергійовичу   для ведення  сільськогосподарського виробництва за рахунок поділу земельної ділянки з кадастровим номером 0522285600:03:000:0483
  2. Відповідно до умов договору площа земельної ділянки становить  4,70   га, термін оренди 1 рік, розмір орендної плати встановити на рівні 10,0 %   нормативної грошової оцінки земельної ділянки  та щорічної індексації  шляхом укладення договору оренди землі
  3. Доручити сільському голові укласти тимчасову угоду ( договір оренди землі) з гр. Бойко Вадимом Сергійовичем.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи   (Яківчук А.В.)

Сільський голова                                  Володимир      Сличук

 


УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я №  275

 20   грудня    2018   року                      17  сесія 8  скликання

Про надання погодження на викуп земельної ділянки

для розміщення і обслуговування будівлі магазину

вул. Привокзальна, 38 селища Липовець

          Керуючись статтями 5,6,7 Закону України « Про оцінку земель», п.34 ст. 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання гр. Данько Тетяни Олександрівни від 19.11.2018 року про надання дозволу на викуп земельної ділянки площею 0,0279 га, на якій розміщена нежитлова будівля, що належить їй, сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити у погодженні на викуп земельної ділянки, кадастровий номер 0522285600:02:000:0105 площею 0,0279, з призначенням – для розміщення і обслуговування будівель торгівлі, КВЦПЗ 03.07.
  2. Контроль за виконанням цього  рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи ( Яківчук А.В.)

Сільський голова                                            Володимир Сличук

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

   Р І Ш Е Н Н Я № 276            

 20 грудня        2018  року                         17 сесія   8  скликання

Про затвердження технічної  документації

із землеустрою та   передачу земельних ділянок

у власність гр. Парипса Михайла Павловича

      Відповідно до  статей. 12,118,121,122 Земельного Кодексу України, ч.1 п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , розглянувши заяву гр. Парипса Михайла Павловича   про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,4258 га,  та надання цих ділянок у власність,  враховуючи погодження сусідніх землевласників і користувачів,  сільська рада ВИРІШИЛА :

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) загальною площею 0,4258  га , в тому числі:

- 0,1758 га з призначенням  - для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , що знаходиться за адресою Вінницька область, Липовецький район, село Росоша, вул. Пирогова, 46;

- 0,2500 га з призначенням – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою Вінницька область, Липовецький район, село Росоша, вул. Лугова, б/н.

2. Передати  гр. Парипса Михайлу Павловичу   безоплатно у власність земельні  ділянки:

0,1758 га – 02.01 для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , що знаходиться за адресою Вінницька область, Липовецький район,  село Росоша, вул. Пирогова, 46  , кадастровий номер земельної ділянки 0522285600:01:002:0655;

0,2500 га  - 01.03. – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою Вінницька область, Липовецький район, село Росоша, вул. Лугова, б/н, кадастровий номер земельної ділянки 0522285600:01:002:0656.

          3. Гр. Парипса М.П. зареєструвати речове право на земельні ділянки  у встановленому законодавством порядку .

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи    (Яківчук А.В.).

Сільський  голова                           Володимир  Сличук

 

 

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

   Р І Ш Е Н Н Я № 277            

20 грудня        2018  року                        17 сесія   8  скликання

Про затвердження технічної  документації

із землеустрою та   передачу земельних ділянок

у власність гр. Мацюка Михайла Васильовича

Відповідно до  статей. 12.118,121,122 Земельного Кодексу України, ч.1 п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , розглянувши заяву гр. Мацюка Михайла Васильовича   про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,6906 га, та надання цих ділянок у власність,  враховуючи погодження сусідніх землевласників і користувачів,  сільська рада ВИРІШИЛА :

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) загальною площею 0,6906  га , в тому числі:

- 0,2500 га з призначенням  - для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Люлинці, вул. Кузнєцова, 12;

- 0,0989 га з призначенням – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Люлинці, вул. Кузнєцова, 12;

- 0,3417 га призначенням – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Люлинці, вул. Польова

2.Передати  гр. Мацюку Михайлу Васильовичу   безоплатно у власність земельні  ділянки:

0,2500 га – 02.01 для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Люлинці, вул. Кузнєцова, 12 , кадастровий номер земельної ділянки 0523183900:03:003:0077;

0,0989 га  - 01.03. – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Люлинці, вул. Кузнєцова, 12; кадастровий номер земельної ділянки 0523183900:03:003:0070.

0,3417 га – 01.03 - для ведення особистого селянського господарства,що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Люлинці, вул. Польова, кадастровий номер земельної ділянки 0523183900:03:001:0040.

          3. Гр. Мацюку М.В. зареєструвати речове право на земельні ділянки  у встановленому законодавством порядку .

          4.Контроль за виконанням цього  рішення покласти на покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи      (Яківчук А.В.)

Сільський  голова                               Володимир  Сличук

 


УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

   Р І Ш Е Н Н Я № 278            

 20 грудня       2018  року                              17 сесія   8  скликання

Про затвердження технічної  документації

із землеустрою та   передачу земельних ділянок

у власність гр. Шемчука Анатолія Дмитровича

Відповідно до  статей. 12.118,121,122 Земельного Кодексу України, ч.1 п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , розглянувши заяву гр. Шемчука Анатолія Дмитровича  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,6336 га, та надання цих ділянок у власність,  враховуючи погодження сусідніх землевласників і користувачів,  сільська рада ВИРІШИЛА :

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) загальною площею 0,6336  га , в тому числі:

- 0,2500 га з призначенням  - для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Люлинці, вул. Космонавтів, 13 а;

- 0,3836 га з призначенням – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Люлинці, вул. Космонавтів, 13 а;

2.Передати  гр. Шемчуку Анатолію Дмитровичу   безоплатно у власність земельні  ділянки:

0,2500 га – 02.01 для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Люлинці, вул. Космонавтів, 13а, кадастровий номер земельної ділянки 0523183900:03:004:0068;

0,3836 га  - 01.03. – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Люлинці, вул. Космонавтів, 13 а; кадастровий номер земельної ділянки 0523183900:03:004:0067.

          3.Гр. Шемчуку А.Дм. зареєструвати речове право на земельні ділянки  у встановленому законодавством порядку.

          4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи          (  Яківчук А.В.)

 Сільський голова                                  Володимир   Сличук

 

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району      Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 279

       20   грудня   2018   року                   17  сесія 8  скликання

Про розгляд заяви гр. Блажчука 

Василя Васильовича

         Відповідно до  п. 34 ст. 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» розглянувши клопотання гр. Блажчука Василя Васильовича від 13.11.2018 року   про надання в користування на умовах  оренди земельної ділянки площею 4,15 га, яка знаходиться біля МТФ для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, сільська рада ВИРІШИЛА :

  1. Відмовити гр. Блажчук В.В. в наданні  земельної ділянки площею 4,15 га біля МТФ села Росоша.
  2. Контроль за виконанням цього  рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи           (Яківчук А.В.)

Сільський голова                                 Володимир       Сличук


 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

   Р І Ш Е Н Н Я №  280            

 20 грудня        2018  року                      17  сесія   8  скликання

Про затвердження технічної  документації

із землеустрою та   передачу земельних ділянок

у власність гр. Мельника Сергія Олександровича

    Відповідно до  статей. 12.118,121,122 Земельного Кодексу України, ч.1 п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , розглянувши заяву гр. Мельника Сергія Олександровича   про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,3983 га, та надання цих ділянок у власність,  враховуючи погодження сусідніх землевласників і користувачів,  сільська рада ВИРІШИЛА :

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) загальною площею 0,3983  га , в тому числі:

- 0,2500 га з призначенням  - для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Очитків, вул. Незалежності, 26 ;

- 0,1483 га з призначенням – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Очитків, вул. Незалежності, 26;

2.Передати  гр. Мельник Сергію Олександровичу   безоплатно у власність земельні  ділянки:

0,2500 га – 02.01 для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Очитків, вул. Незалежності, 26, кадастровий номер земельної ділянки 0523183900:01:001:0081;

0,1483 га  - 01.03. – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Очитків, вул. Незалежності, 26; кадастровий номер земельної ділянки 0523183900:01:001:0080.

          3. Гр. Мельник С.О.. зареєструвати речове право на земельні ділянки  у встановленому законодавством порядку .

          4.Контроль за виконанням цього  рішення покласти на покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи          (  Яківчук А.В.)

Сільський голова                                         Володимир        Сличук

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 281

  20   грудня    2018  року                   17  сесія   8  скликання

Про надання дозволу на виготовлення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

в оренду ТОВ « ВІННАФТОГАЗ», селище Липовець,

вул. Привокзальна , 2

     Відповідно до статей 116,120,122,123,124 Земельного кодексу України,  п. 34 статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання ТОВ                         « ВІННАФТОГАЗ» від 29.11.2018 року № 29/1 м. Вінниця, вул. Театральна, 20  про надання дозволу  на розроблення  проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки в оренду   орієнтовною площею 0,30 га для розміщення АЗС  , сільська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю « ВІННАФТОГАЗ»  дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення в оренду   земельної ділянки для розміщення і обслуговування будівель торгівлі ( будівля операторної АЗС)   ( код цільового призначення 03.07) орієнтовною  площею 0,30  га за рахунок земель запасу Росошанської сільської ради.

2.Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки підлягає погодженню у встановленому законодавством порядку.

3.Погоджений у встановленому порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га в оренду   для розміщення і обслуговування будівлі операторної АЗС подати на затвердження сесії Росошанської сільської ради.

4.Контроль за виконанням цього  рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи   (Яківчук А.В.)

Сільський голова                                          Володимир  Сличук

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району         Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 282

 20   грудня    2018  року                        17  сесія   8  скликання

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки у власність

Масненко Катерини Петрівни

     Відповідно до статей 118,121 ,122,186  Земельного кодексу України,  п. 34 статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву гр. Масненко Катерини Петрівни  про затвердження   проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки у власність , площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, враховуючи погодження та висновки державних служб, що здійснюють контроль за охороною та використанням земель, сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Масненко Катерини Петрівни площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Очитків, вул. Незалежності, 18  а.
  2. Передати гр. Масненко Катерині Петрівні безоплатно у власність земельну ділянку :

      0,2500 га– 02.01 - для  будівництва і обслуговування житлового будинку,       господарських будівель і споруд, що знаходиться за адресою Вінницька область, Оратівський район, село Очитків, вул. Незалежності, 18 а, кадастровий номер земельної ділянки 0523183900:01:001:0082;

3. Гр. Масненко К.П. зареєструвати речове право на земельну ділянку  у встановленому законодавством порядку.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи          (  Яківчук А.В.)

Сільський голова                                       Володимир        Сличук

 

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 283

       20   грудня     2018   року.                      17  сесія 8  скликання

Про надання в  оренду земельної

ділянки гр. Сличуку Сергію Миколайовичу

на території с. Росоша   Росошанської

сільської ради

      Керуючись ст. 33 Закону України  «Про оренду земель» , п. 34 ст. 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання гр. Сличук Сергія Миколайовича від 17.12.2018 року    про надання в  оренду земельної ділянки , враховуючи, що згадана земельна ділянка в даний час не використовується, за призначенням як пасовище  враховуючи також необхідність поповнення бюджету сільської ради , сільська рада ВИРІШИЛА :

  1. Надати в оренду   земельну ділянку гр. Сличуку Сергію Миколайовичу   для ведення  сільськогосподарського виробництва за рахунок поділу земельної ділянки з кадастровим номером 0522285600:03:000:0483.
  2. Відповідно до умов договору площа земельної ділянки становить  1,20   га, термін оренди 1 рік, розмір орендної плати встановити на рівні 12,0 %   нормативної грошової оцінки земельної ділянки  та щорічної індексації  шляхом укладення договору оренди землі.
  3. Доручити сільському голові укласти тимчасову угоду ( договір оренди землі) з гр. Сличук С.М.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи          (Яківчук А.В.)

Сільський голова                                        Володимир      Сличук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора