A A A K K K
для людей із порушенням зору
Росошанська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Липовецької громади

рішеня 17сесії

Дата: 06.05.2019 09:40
Кількість переглядів: 633

                              Фото без опису                                       

                                                                               УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЛИПОВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАС

 Р І Ш Е Н Н Я № 251

       20 грудня 2018 року                          17 сесія 8 скликання                                      

Про затвердження Програми про цільовий фонд      

Росошанської сільської об’єднаної територіальної громади

          Відповідно до статей 26, 42, 50, 68 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктів 5,6 статті 13 Бюджетного Кодексу України, з метою вирішення питань соціально-економічного розвитку громади, соціального захисту населення, становлення і розвитку місцевого самоврядування, участі органів місцевого самоврядування у розв’язанні питань  загальнодержавного  значення,  проведення  загально сільських заходів  та впорядкування зарахування коштів до цільового фонду села, Росошанська сільська рада ВИРІШИЛА:

1.  Затвердити Програми про цільовий фонд Росошанської сільської об’єднаної територіальної громади (додається)

2. Використання коштів з фонду здійснювати згідно рішень сесії Росошанської сільської ради.

3. Це рішення набирає чинності з моменту його прийняття.

4. Контроль  за  виконанням цього рішення покласти на  постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Гнатів Г.В.).

Сільський голова                                                  Володимир  Сличук

                                                                             Додаток

 до рішення №251 17сесії 8 скликання Росошанської сільської ради від 20 грудня 2018 року

 

ПРОГРАМА

про цільовий фонд   Росошанської сільської

 об’єднаної територіальної громади

1. Загальні положення

1.1. Положення про Цільовий фонд Росошанської сільської об’єднаної територіальної громади  розроблено відповідно до  Конституції України,  ст. 64, 68  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. 13 Бюджетного кодексу України та інших законодавчих актів.

 1.2. Цільовий фонд  Росошанської сільської об’єднаної територіальної громади (далі –  Цільовий фонд) – є складовою спеціального фонду сільського бюджету та використовується за цільовим призначенням, створюється з метою надходження додаткових фінансових ресурсів до спеціального фонду бюджету сільської ради на фінансування видатків щодо вирішення питань соціально-економічного розвитку села, становлення і розвитку місцевого самоврядування, проведення загально сільських заходів.

  1.3. Порядок формування і використання коштів цільового фонду визначається цією Програмою.

   1.4. Кошти Цільового фонду є складовою частиною спеціального фонду сільського бюджету та фінансовою і матеріальною основою місцевого самоврядування.   

                             2. Мета  та  завдання 

2.1. Цільовий фонд утворюється з метою формування фінансової основи, що є складовою частиною фінансово-економічної бази сільської ради.

 2.2. Основне завдання цільового фонду - фінансування заходів, спрямованих на вирішення питань в інтересах територіальної громади.

3.Джерела та порядок формуванняЦільового фонду

 3.1. Цільовий фонд формується за рахунок таких надходжень:

          - благодійні внески - добровільні пожертвування юридичних та фізичних осіб, організацій, установ, підприємств усіх форм власності, безповоротна фінансова допомога, інша благодійна допомога;

         - плата за користування водою та електроенергією вуличного освітлення;

         - інші надходження, не заборонені чинним законодавством України.

  3.2. Кошти, вказані у пункті 3.1, зараховуються на спеціальний рахунок місцевого бюджету, відкритий у Головному управлінні Державної казначейської служби України Вінницької області.

     3.3. Не використані протягом року кошти Цільового фонду вилученню не підлягають і переносяться на наступний бюджетний період.

4. Використання коштів цільового фонду

         4.1. Використання коштів Цільового фонду здійснюється  згідно  рішень Росошанської сільської ради та цією Програмою.

         4.2. Кошти цільового фонду використовуються на проведення заходів на  фінансування видатків щодо вирішення питань соціально-економічного розвитку села, становлення і розвитку місцевого самоврядування, участі органів місцевого самоврядування у розв’язанні питань загальнодержавного значення, проведення  загально сільських заходів, у тому числі за наступними напрямками:

          4.2.1. Роботи, пов’язані з будівництвом, реконструкцією, капітальним та поточним ремонтом об’єктів, що належать до комунальної власності територіальної громади села.

         4.2.2. Забезпечення розвитку соціальної сфери (на утримання та укріплення матеріально-технічної бази установ та закладів освіти, культури, охорони здоров’я, тощо), поточний ремонт, технічне обслуговування, поточний ремонт пам’ятників історії та культури, оплата робіт з будівництва та ремонту пам’ятників.

        4.2.3. Розробка цільових програм.

        4.2.4.Фінансування витрат, пов’язаних з утриманням та ремонтом доріг місцевого значення, у тому числі, які суміщаються з дорогами державного значення.

        4.2.5.Вирішення невідкладних проблем у розвитку та функціонування соціально-культурної сфери, оплати енергоносіїв, придбання матеріалів, оплата праці по обслуговуванню благоустрою села. 

 5. Контроль за використанням коштів  цільового фонду

5.1.  Контроль  за  використанням  коштів Цільового фонду   здійснює  постійна комісія з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Гнатів Г.В.).

      Секретар ради                                                      Софія Соя   

 

                                                     Фото без опису                                

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЛИПОВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я №253

20 грудня 2018 року           17 сесія  8 скликання

Про затвердження Програми
розвитку фізичної культури і спорту
в Росошанській сільській ОТГ на 2019 рік

           З метою покращення організаційного, нормативно-правового, кадрового, матеріально-технічного, фінансового, науково-методичного, медичного, інформаційного  забезпечення сфери фізичної культури і спорту, оздоровлення широких верст населення об’єднаної територіальної громади, пропаганди здорового способу життя в молодіжному середовищі, відповідно до Закону України «Про фізичну культуру і спорт», ст. 26,32, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Росошанська сільська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму розвитку фізичної культури і спорту в Росошанській сільській обєднаній територіальній громаді на 2019 рік, що додається.

 2. В процесі виконання бюджету об’єднаної громади на 2019 рік передбачити кошти на фінансування витрат, пов’язаних з реалізацією заходів Програми, в межах фінансових можливостей.

 3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну  комісію з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді, фізкультури та спорту(Олійник Р.П.). 

Сільський голова                                       Володимир Сличук

                                                                                       Додаток 

                                                                          до рішення №25

                                                                           17сесії 8 скликання                                                                               Росошанської сільської ради від                                                                      20 грудня 2018 року

Програма 
розвитку фізичної культури і спорту в Росошанській сільській ОТГ

   на 2019 рік

1.Загальні положення

Фізична культура і спорт є важливою складовою частиною виховного процесу дітей і підлітків, учнівської молоді і відіграють значну роль у зміцненні здоров’я, підвищенні фізичних і функціональних можливостей організму людини, забезпеченні здорового дозвілля,  збереженні тривалості активного життя дорослого населення.

    Світовий досвіт свідчить, що рухова активність людини протягом усього життя сприяє профілактиці захворювань та зміцненню здоров`я. За інтегральним показником здоров`я населення  яким є середня очікувана тривалість життя людини, України посідає одне з останніх місць в Європі. Недостатня увага приділяється фізичному вихованню в сім’ях, відбувається згортання фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у всіх сферах.

Проблеми розвитку фізкультурно-оздоровчої і спортивно-масової роботи та зумовлені ними негативні соціальні наслідки не знайшли адекватного відображення у суспільній свідомості як проблемі загально­соціального значення. Громадська думка та соціальна практика здебільшого ігнорують можливості фізичної культури і спорту у вирішенні важливих соціально-економічних проблем. Це призвело до значного погіршення фізичного стану працездатної частини населення, зростанню захворювань, посиленню проявів тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії тощо.

Звідси випливає гостра потреба у визначенні програмних підходів та  пріоритетних напрямів фізичного виховання, фізичної культури і спорту, необхідності формування, насамперед у молоді, позитивного іміджу спортивно-масової роботи, які б забезпечували ефективне функціонування галузі в сучасних умовах.

2.Мета Програми

 Метою Прогами є роз`яснення існуючих проблем шляхом удосконалення відповідних організаційних і нормативно-правових механізмів та здійснення комплексно-пріоритетних заходів: проведення фізкультурно – оздоровчої та спортивно масової роботи в місцях масового відпочинку громадян, забезпечення розвитку заняття спортом серед дитячо-юнацького населення громади, поліпшення нормативно-правового, матеріально-технічного, фінансового, медичного та інформаційного забезпечення.

3.Основні завдання Програми

 Основними завданнями Програми є:

проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в навчальних закладах, розташованих на території Росошанської сільської обєднаної територіальної громади;    

збереження наявної, з подальшим удосконаленням, матеріально– технічної бази, поліпшення умов її функціонування;

підвищення рівня нормативно-правового, кадрового, матеріально-технічного, фінансового, науково-методичного, медичного та інформаційного забезпечення.

 Фінансове забезпечення Програми

 Програма розвитку фізичної культури і спорту сільської ради реалізується в межах загального обсягу видатків, виділених сільським бюджетом на 2019 рік,  в сумі  30 тис. грн., що включає:

матеріальне забезпечення проведення спортивно-масових  заходів, участь збірних команд громадив чемпіонатахрайону 30 тис.грн.

Фінансове виконання заходів Програми буде здійснюватись у межах коштів, що передбачатимуться у бюджеті Росошанської сільської ради на заходи і розвиток фізичної культури і спорту, з врахуванням можливостей дохідної частини бюджету для спрямування коштів на вказані цілі.

Також програма може включати позабюджетні кошти інвесторів, меценатів, громадських фондів, інших юридичних та фізичних осіб, що не суперечить чинному законодавству України.

Напрями реалізації Програми.

            Реалізація Програми здійснюються за такими напрямами:

 1) Створення умов для фізичного виховання і спорту в навчальних закладах Росошанської сільської обєднаної територіальної громади, в місцях  відпочинку населення.                                                                                2) Здійснення  заходів щодо облаштування та поточного ремонту спортивних майданчиків  на території громади за рахунок бюджету Семенівської сільської ради, позабюджетних коштів, коштів комерційних структур, які працюють на території села.            

 3) Під час складання проектів бюджету на поточний рік передбачити кошти на фізкультурно-оздоровчі та спортивні заходи серед широких верст населення.                    4) Забезпечення участізбірнихкоманд громадив чемпіонатах району.                                   5) Забезпечення проведення Малих Олімпійських Ігор школярів.                                            6) Покращення організаційного, нормативно-правового, кадрового, матеріально-технічного, фінансового, науково-методичного, медичного, інформаційного забезпечення сфери фізичної культури і спорту.

 Медичне забезпечення програми.

          Планується   залучати працівників медичних закладів під час проведення спортивних змагань на території громадидля забезпечення надання кваліфікованої невідкладної медичної допомоги учасникам змагань.

 Інформаційно- пропагандистське забезпечення Програми.

Шляхом висвітлення діяльності Росошанської сільської радиз питаньрозвитку фізкультури та спорту, буде забезпечено інформування населення про позитивний вплив на людину оптимальної рухової активності, в тому числі шляхом проведення соціальної реклами масового зайняття спортом, як важливого чинника здорового способу життя з метою залучення жителів громадидо регулярних фізкультурно-  оздоровчих заходів  та буде забезпечено інформування населення територіальної громади щодо часу та дати проведення спортивно-масових заходів.

 Очікувані результати виконання Програми.

 Виконання Програми дасть можливість:                                                                                           - збільшити загальну чисельність населення, залученого до різних видів фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи;                                                                                                    - поліпшити результати виступу команди громади в чемпіонатах району;                                  - сформувати систему підготовки резерву для команди громади, забезпечивши охоплення школярів заняття спортом;                                                                                                                   - зменшити кількість дітей, учнівської та студентської молоді, які віднесені за станом здоров’я до спеціальної медичної групи;                                                                                           - зменшити середню кількість днів тимчасової непрацез­датності через хворобу.

Механізм реалізації та контроль за виконанням Програми.

 Виплата коштів на виконання заходів Програми проводиться з дотриманням наступного механізму, а саме, надання до Семенівської сільської  ради наступних документів:

  1. Для виплати матеріального забезпечення учасників змагань, медичного та судівського обслуговування проводити через відповідальну особу - інструктора з фізичного виховання та спорту.
  2.    Виплати проводяться через відповідальну особу- інструктора з фізичного виховання та спорту на громадських засадах.
  3. При придбанні матеріальних цінностей, а саме, спортивного інвентарю, надається :               

 - договір з  постачальником;                                                                     - накладна про одержання товару;                                                                                   

Координація діяльності та контроль за виконанням  Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2019 рік покладається на постійну комісію з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді, фізкультури та спорту(Олійник Р.П.).

Заходи

програми розвитку фізичної культури і спорту в Росошанській сільській об’єднаній територіальній громаді на 2019 рік

№ п/п

Назва заходу

Виконавець

Джерело фінансування

Обсяги фінансування

Терміни виконання

Очікуваний результат

1.

Матеріальне забезпечення виїзних матчів збірних команд громади (харчування та  підвіз учасників до районних змагань)

Росошанська сільська рада

Сільський бюджет

 

17000 грн. 

Протягом року

Збільшення відсотку залучених до занять фізичною культурою та спортом жителів сіл обєднаної громади

2.

Придбання спортивного інвентаря(футбольні м`ячі, футбольна форма)

Росошанська сільська рада

Сільський бюджет

 

10000 грн. 

Протягом року

Створення належних умов заняття фізичною культурою та спортом

3.

Придбання необхідних медпрепаратів для надання невідкладної допомоги учасникам змагань

Росошанська сільська рада

Сільський бюджет

 

3000 грн. 

Протягом року

Надання невідкладної медичної допомоги учасникам змагань

4

Всього

 

 

30000

 

 

 

      Секретар ради                                                               Софія Соя

 

                                                                 Фото без опису

                                УКРАЇНА                               

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЛИПОВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я № 254

      20 грудня 2018 року          17 сесія  8  скликання

Про затвердження Програми

 резервного фонду місцевого

бюджету Росошанської  ОТГ на 2019 рік

        Керуючись статтею 24 Бюджетного кодексу України та постановою Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року № 415 "Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету", статтями 26, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” , Росошанська сільська рада В И Р І Ш И Л А:

         1. Затвердити Програму резервного фонду місцевого бюджету на 2019 рік(надалі- Програма, додається).

2.Фінансовому відділу Росошанскої сільськоїради  у своїй роботідотримуватись вимог Програми.

           3. Контроль за виконанням  цього   рішення покласти на  постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Гнатів Г.В.).

   Сільський голова                                                Володимир Сличук

 Додаток

до рішення №254 17 сесії 8    скликання Росошанської сільської ради від 20 грудня 2018 року

 

ПРОГРАМА

резервного фонду місцевого бюджету Росошанської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік

1.Загальні положення

1.1.Ця Програма визначає порядок утворення резервного фонду місцевого  бюджету  на 2019 рік (далі – резервний фонд) Росошанської об’єднаної територіальної громади (далі Росошанська ОТГ), напрями використання коштів резервного фонду, і встановлює процедури, пов'язані з виділенням коштів резервного фонду та звітуванням про їх використання.

1.2.Резервний фонд формується для здійснення непередбачених видатків, що не мають постійного характеру і не могли бути передбачені під час складання проекту бюджету на відповідний бюджетний період.

1.3.Резервний фонд створюється за рішенням Росошанської сільської ради ОТГ  і  не може перевищувати 1 відсотка обсягу видатків загального фонду бюджету Росошанської ОТГ на відповідний бюджетний період.

1.4.Резервний фонд встановлюється рішенням Росошанської сільської ради ОТГ про бюджет на відповідний бюджетний період загальною сумою без визначення головного розпорядника бюджетних коштів.

1.5.Розподіл бюджетного призначення резервного фонду провадиться за рішенням виконавчого комітету Росошанської сільської ради ОТГ (далі – рішення).

2.Напрями та умови використання коштів з резервного фонду

2.1.Кошти резервного фонду можуть використовуватися на здійснення:

2.1.1.Заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного, природного, соціально-політичного характеру;

2.1.2.Заходів, пов'язаних із запобіганням виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, на основі даних моніторингу, експертизи, досліджень та прогнозів щодо можливого перебігу подій з метою недопущення їх переростання у надзвичайну ситуацію техногенного та природного характеру або пом'якшення її можливих наслідків;

2.1.3.Інших непередбачених заходів, які відповідно до законів можуть здійснюватися за рахунок коштів  бюджету Росошанської  ОТГ, але не мають постійного характеру і не могли бути передбачені під час складання проекту бюджету Росошанської ОТГ.

2.2.До непередбачених заходів, визначених у підпункті 2.1.3. пункту 2.1. цього Положення, не можуть бути віднесені:

обслуговування та погашення боргу місцевого самоврядування;

капітальний ремонт або реконструкція, крім випадків, пов'язаних з ліквідацією надзвичайних ситуацій та проведенням заходів, пов'язаних із запобіганням виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру;

придбання житла, крім випадків відселення мешканців з аварійних будинків унаслідок надзвичайної ситуації;

надання гуманітарної чи іншої допомоги, крім випадків, коли рішення про надання такої допомоги прийнято Печеніжинською селищною радою ОТГ.

2.3.Рішення про виділення коштів з резервного фонду приймається тільки в межах призначення на цю мету у місцевому бюджеті на відповідний бюджетний період, і втрачає чинність після закінчення відповідного бюджетного періоду.

2.4.Кошти з резервного фонду виділяються на безповоротній основі або на умовах повернення, про що зазначається у рішенні про виділення коштів з резервного фонду.

3.Подання та розгляд звернень про виділення коштів з резервного фонду місцевого бюджету

3.1.Звернення про виділення коштів з резервного фонду подаються підприємствами, установами, організаціями (далі - заявники) до виконавчого комітету Росошанської сільської ради ОТГ.

3.2.У зверненні зазначається:

напрям використання коштів резервного фонду;

головний розпорядник бюджетних коштів, якому пропонується виділити кошти з резервного фонду (у разі необхідності);

обсяг асигнувань, який пропонується надати з резервного фонду, в тому числі на умовах повернення;

підстави для здійснення заходів за рахунок місцевого бюджету;

інформація про можливість (неможливість) фінансування зазначених заходів за рахунок інших джерел та наслідки у разі, коли кошти з резервного фонду не будуть виділені.

3.3.До звернення обов'язково додаються:

розрахунки обсягу коштів з резервного фонду;

перелік невідкладних (першочергових) робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, заходів, пов'язаних із запобіганням виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, та інших заходів;

документи, що підтверджують отримані суми страхового відшкодування (у разі відсутності договору страхування - пояснення заявника про причини не проведення страхування);

інша інформація, що підтверджує необхідність виділення коштів з резервного фонду на здійснення заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій з урахуванням факторів їх поширення, розміру завданих збитків та людських втрат і кваліфікаційних ознак надзвичайних ситуацій, проведення заходів, пов'язаних із запобіганням виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, а також інших заходів.

У разі необхідності виділення коштів з резервного фонду бюджету за напрямами, передбаченими у підпункті 2.1.1. пункту 2.1. цього Положення, до звернення також обов'язково додаються:

акти обстеження та дефектні акти, що підтверджують розміри завданих збитків, затверджені в установленому порядку;

узагальнені кошторисні розрахунки на проведення аварійно-відбудовних та інших невідкладних робіт.

3.4.Виконавчий комітет Росошанської сільської ради ОТГ не пізніше ніж у триденний термін з дня отримання звернення дає доручення відділу фінансів Росошанської сільської ради ОТГ для розгляду звернення та підготовки пропозицій для прийняття рішення про виділення коштів з резервного фонду.

3.5.Відділ фінансів Росошанської сільської ради ОТГ розглядає звернення та додані до нього матеріали, готує пропозиції щодо підстав виділення коштів з резервного фонду, можливості здійснення відповідних заходів за рахунок інших джерел, можливого обсягу виділення асигнувань з резервного фонду і наслідків у разі невиділення коштів на такі заходи та надсилає їх у тижневий термін сільський голові ОТГ.

3.6.Виконавчий комітет Печеніжинської селищної ради ОТГ за результатами розгляду звернення та з урахуванням експертних висновків, отриманих від органів, визначених у пункті 3.5. цієї Програми, та пропозицій відділу фінансів Росошанської сільської ради ОТГ, робить узагальнений висновок щодо підстав виділення коштів з резервного фонду, правильності поданих розрахунків та можливого обсягу виділення асигнувань з резервного фонду, а також щодо оцінки наслідків у разі невиділення коштів на такі заходи з резервного фонду.

3.7.У разі недотримання заявником вимог, установлених пунктами 2.1., 2.2., 2.3., 2.4., 2.5. цього Положення, або невідповідності матеріалів звернення вимогам, зазначеним у пунктах 3.2., 3.3. цієї Програми, відповідальний виконавець, визначений в дорученні щодо розгляду звернення та підготовки пропозиції для прийняття рішення про виділення коштів з резервного фонду, повертає подані матеріали заявникові для доопрацювання, зазначивши причини їх повернення, та доповідає про це виконавчому комітету Росошанської сільської ради ОТГ.

4.Підготовка та прийняття рішення про виділення коштів з резервного фонду

4.1.Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів та відділ фінансів сільської ради ОТГ  є відповідальним за підготовку та подання проектів рішень виконавчого комітету Росошанської сільської ради ОТГ про виділення коштів з резервного фонду.

У разі визнання доцільності та можливості виділення коштів з резервного фонду відділ фінансів Росошанської сільської ради ОТГ готує відповідний проект рішення виконавчого комітету Росошанської сільської ради ОТГ, в якому повинно бути визначено:

головного розпорядника бюджетних коштів, якому виділяються кошти з резервного фонду;

напрям використання коштів з резервного фонду;

обсяг коштів, який пропонується надати з резервного фонду;

умови повернення коштів, виділених з резервного фонду.

4.2.Відділ фінансів Росошанської сільської ради ОТГ погоджує проект рішення про виділення коштів з резервного фонду з сільським головою ОТГ і подає його в установленому порядку на розгляд виконавчого комітету Росошанської сільської ради ОТГ.

4.3.Виконавчий комітет Росошанської сільської ради ОТГ приймає рішення про виділення коштів з резервного фонду виключно за наявності висновків відділу  фінансів Росошанської сільської ради ОТГ.

5.Виділення коштів з резервного фонду, ведення обліку та звітності

5.1.Після прийняття рішення про виділення коштів з резервного фонду:

5.1.1.Головний розпорядник бюджетних коштів у тижневий термін повідомляє відділу фінансів виконавчого комітету Росошанської сільської ради ОТГ коди економічної класифікації видатків бюджету та відповідні обсяги коштів згідно із зазначеним розпорядженням;

5.1.2.Відділу фінансів Росошанської сільської ради ОТГ під час визначення бюджетної програми з резервного фонду закріплює за нею код програмної та функціональної класифікації видатків і кредитування бюджету відповідно до напряму використання коштів резервного фонду, затвердженого зазначеним рішенням, і вносить в установленому порядку зміни до розпису бюджету.

5.2.Головний розпорядник бюджетних коштів після отримання довідки про внесення змін до розпису бюджету вносить зміни до кошторисів та планів асигнувань у порядку, встановленому для затвердження цих документів.

5.3. Відділ фінансів Росошанської сільської ради ОТГ після внесення змін до розпису бюджету здійснює його виконання в установленому порядку, при цьому видатки з резервного фонду провадяться лише за умови надання головним розпорядником бюджетних коштів, якому виділено кошти з резервного фонду.

5.4.Секретар виконавчого комітету Росошанської сільської ради ОТГ веде реєстр та проводить моніторинг прийнятих рішень про виділення коштів з резервного фонду і щомісяця інформує виконавчий комітет Росошанської сільської ради ОТГ про витрачання коштів резервного фонду.

         Секретар ради                                          Софія Соя

                                                                                                              Фото без опису                                       

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора