A A A K K K
для людей із порушенням зору
Росошанська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Липовецької громади

рішення 18 сесії

Дата: 24.04.2019 14:53
Кількість переглядів: 316

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 302

 15  січня         2019  року                         18   сесія    9  скликання

Про поновлення договору оренди землі,

наданої ФОП Юрченко С.В.

на території селища Липовець 

Росошанської сільської ради

     Відповідно  ст. 33 Закону України « Про оренду землі»,  статей  120, 122  Земельного Кодексу України, ст. 26 п. 34 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання  ФОП Юрченко Світлани Василівни   про поновлення договору оренди земельної ділянки , укладеного 20.01.2009 року, враховуючи нову нормативну грошову оцінку земель населених пунктів Росошанської та  належне виконання орендарем обов´язків відповідно до умов договору, а також необхідністю поповнення бюджету сільської ради за використання землі, сільська рада ВИРІШИЛА :

  1. Поновити договір оренди землі , укладений 20.01.2009 року між Росошанською сільською радою та ФОП Юрченко С.В.  ,  без зміни цільового призначення землі згідно до умов договору . КВЦВЗ 03.07. для розміщення і обслуговування будівель торгівлі.
  2. Відповідно до умов договору площа земельної ділянки становить 0,08  га, термін оренди 1 рік ,
  3. На період виготовлення технічної документації по укладенню договору оренди земельної ділянки та його державної реєстрації доручити сільському голові укласти угоду на використання земельної ділянки із врахуванням  нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Росошанської сільської ради та щорічної індексації  із платою  в розмірі 3,0   % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки шляхом укладення договору оренди землі.
  4. Враховуючи, що  земельна ділянка перебувала в користуванні гр. Юрченко С.В..  в 2018  році і надана для розміщення і обслуговування нерухомого майна, що належить гр. Юрченко С.В..  термін її оренди згідно договору вважати з 02 січня 2019  року.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи   ( Яківчук А.В.)

Сільський голова                                             Володимир       Сличук

Фото без опису

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я №303

 15  січня 2019  року                              18  сесія  8   скликання

Про  поновлення  договору оренди

 земельної ділянки гр. Парипса А.І.

на території Росошанської сільської ради

      Відповідно  ст. 33 Закону України « Про оренду землі»,  статей  120, 122  Земельного Кодексу України, ст. 26 п.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання гр. Парипса Анатолія Івановича про поновлення договору оренди земельної ділянки для розміщення і обслуговування нерухомого майна у вигляді нежитлових будівель ( пташників, кормокухні, літнього табору, складських приміщень) що належать заявнику , враховуючи  необхідність поповнення бюджету сільської ради за використання землі,  сільська рада ВИРІШИЛА :

  1. Поновити договір  оренди земельної ділянки з  гр. Парипса  А.І. укладений 10 січня 2014 року для розміщення і обслуговування нерухомого майна у вигляді нежитлових будівель     ( пташників, кормокухні, літнього табору, складських приміщень), що належать заявнику, КВЦВЗ – 01.13.- для іншого сільськогосподарського призначення.
  2. Відповідно до умов договору площа земельної ділянки становить 3,7079 га, термін оренди 1 рік .
  3. Орендну плату за використання земельної ділянки встановити на рівні 3 % її нормативної грошової оцінки.
  4. Доручити сільському голові укласти тимчасову угоду ( договір оренди землі) з гр. Парипса А.І.
  5. Враховуючи, що  земельна ділянка перебувала в користуванні  гр. Парипса А.І.  в 2018 році і надана для розміщення і обслуговування нерухомого майна, що належить  гр. Парипса А.І.   термін її оренди згідно договору вважати з  02 січня 2019  року.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи ( Яківчук А.В.)

Сільський голова                                      Володимир         Сличук

Фото без опису

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 304

        15  січня 2019  року                         18  сесія  8  скликання

Про поновлення договору оренди землі,

наданої гр. Купринюку М.І.на території селища

Липовець  Росошанської сільської ради

    Відповідно  ст. 33 Закону України « Про оренду землі»,  статей  120, 122  Земельного Кодексу України, ст. 26 п.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання гр. Купринюка Михайла Івановича   про поновлення договору оренди земельної ділянки , укладеного 01 серпня 2014 року, враховуючи належне виконання орендарем обов´язків відповідно до умов договору, а також необхідністю поповнення бюджету сільської ради , сільська рада ВИРІШИЛА :

  1. Поновити договір оренди землі , укладений 01 серпня  2014  року між Росошанською сільською радою та гр. Купринюк М.І., КВЦВЗ  03.07 -  для розміщення і обслуговування будівель торгівлі .
  2. Відповідно до умов договору площа земельної ділянки становить 0,0209  га, термін оренди 1 рік.
  3. На період виготовлення технічної документації по укладенню договору оренди земельної ділянки та його державної реєстрації доручити сільському голові укласти угоду на використання земельної ділянки із врахуванням  нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Росошанської сільської ради та щорічної індексації із платою  в розмірі 3,0  % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки шляхом укладення договору оренди землі.
  4. Враховуючи, що  земельна ділянка перебувала в користуванні гр. Купринюка М.І..  в 2018  році і надана для розміщення і обслуговування нерухомого майна, що належить гр. Купринюку М.І.   термін її оренди згідно договору вважати з 02 січня 2019 року.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва,земельних відносин та охорони природи   ( Яківчук А.В.)

Сільський голова                                      Володимир         Сличук

Фото без опису

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 305

 15   січня        2019  року                         18  сесія  8  скликання

Про поновлення договору оренди землі,

наданої гр. Балацькому І.Д.

на території Росошанської сільської ради

для ведення товарного сільськогосподарського

виробництва

         Відповідно  ст. 33 Закону України « Про оренду землі»,  ст. 122  Земельного Кодексу України, ст. 26 п.34 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання гр.  Балацького  Ігора  Дмитровича   про поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного 16.03.2018  року, надану для ведення товарного сільськогосподарського виробництва терміном на 1 рік, враховуючи необхідність поповнення бюджету сільської ради за використання землі,  сільська рада  ВИРІШИЛА :

1. Поновити договір оренди землі , укладений  року між  Росошанською сільською радою та гр. Балацьким Ігорем Дмитровичем, КВЦВЗ 01.01. - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .

2. Відповідно до умов договору площа земельної ділянки становить 14,0  га , термін оренди – до закінчення збору урожаю в 2019 році .

3. Доручити сільському голові укласти угоду на використання земельної ділянки   із платою  в розмірі 10,0 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки шляхом укладення договору оренди землі.

4.Враховуючи, що  земельна ділянка перебувала в користуванні  гр. Балацького І.Д.  в 2018  році і надана для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ,   термін її оренди згідно договору вважати з 02 січня 2019 року.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи   ( Яківчук А.В.)

Сільський голова                                             Володимир        Сличук

Фото без опису

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 306

 15   січня        2019  року                       18  сесія  8  скликання

Про поновлення договору оренди землі,

наданої гр. Шумнику О.М.на території

Росошанської сільської ради для ведення

товарного сільськогосподарського виробництва

   Відповідно  ст. 33 Закону України « Про оренду землі»,  ст. 122  Земельного Кодексу України, ст. 26 п.34 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання гр.  Шумника Олега Миколайовича   про поновлення договору оренди земельної ділянки , укладеного 16.03.2018  року, надану для ведення товарного сільськогосподарського виробництва терміном на 1 рік, враховуючи необхідність поповнення бюджету сільської ради за використання землі,  сільська рада  ВИРІШИЛА :

  1. Поновити договір оренди землі, укладений  року між  Росошанською сільською радою та гр. Шумником Олегом Миколайовичем, КВЦВЗ 01.01. - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .
  2. Відповідно до умов договору площа земельної ділянки становить 14,0  га , термін оренди – до закінчення збору урожаю в 2019 році 
  3. Доручити сільському голові укласти угоду на використання земельної ділянки   із платою  в розмірі 10,0 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки шляхом укладення договору оренди землі. 
  4. Враховуючи, що  земельна ділянка перебувала в користуванні  гр. Шумника О.М.  в 2018  році і надана для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ,   термін її оренди згідно договору вважати з 02 січня 2019 року.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи   ( Яківчук А.В.)

Сільський голова                                         Володимир        Сличук                                          

 

Фото без опису

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району     Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 307

       15  січня        2019  року                        18  сесія 8 скликання

Про затвердження переліку земельних

ділянок сільськогосподарського призначення

які пропонуються для надання в оренду

через земельні торги ( аукціон)

    Відповідно статей  124, 134,135 – 139 Земельного Кодексу України ( із змінами) , п. 34 статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» ,заслухавши інформацію сільського голови Сличука В.А. про те, що  передача земельних ділянок в користування на умовах оренди   проводиться на земельних торгах у формі аукціону, а тому  з метою збільшення надходжень до сільського бюджету плати за користування землею, є необхідність провести земельні торги з передачі права оренди на земельні ділянки на території сільської ради, що не надані в користування,  сільська рада  ВИРІШИЛА :

1. Затвердити для передачі на умовах оренди через земельні торги у формі аукціону земельні ділянки :

- земельну ділянку за межами населеного пункту площею 27,0739 га, кадастровий номер 0522285600:04:000:0406 , яка віднесена до земель  комунальної власності Росошанської сільської ради , що  не надана в користування або власність з призначенням КВЦПЗ 01.08  - для сінокосіння та випасання худоби.

- земельну ділянку за межами населеного пункту  площею 11,7097 га, кадастровий  номер 0522285600:03:000:0508, яка віднесена до  земель  комунальної  власності  Росошанської  сільської ради, що не надана в користування або власність, з призначенням КВЦПЗ 01.08 – для  сінокосіння  та  випасання худоби;

-земельну  ділянку за  межами  населеного пункту  площею 9,2019 га, кадастровий  номер 0522285600:03:000:0520, яка віднесена до земель комунальної  власності Росошанської  сільської ради , що не надана у власність  або  користування з призначенням КВЦПЗ 01,02 – для ведення фермерського господарства.

3.Контроль  за виконанням цього рішення  покласти  на  постійну  комісію  з  питань містобудування, будівництва, земельних відносин та  охорони природи  (Яківчук  А.)

Сільський голова                                              Володимир Сличук

Фото без опису

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

                      Липовецького району     Вінницької області                                                                             

Р І Ш Е Н Н Я № 308

 15  січня        2019  року                                   18  сесія 8 скликання

Про надання дозволу на складання проекту

землеустрою що забезпечує еколого – економічне

обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь

  Відповідно  до п.4 статті 21 Закону України «Про державний земельний кадастр» , ст. 25 Закону України « Про землеустрій» , п.34 статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши інформацію сільського голови Сличука В.А. про те, що для передачі земельної ділянки з кадастровим номером 0522285600:04:000:0406 площею 27,0739 га в оренду необхідно змінити її цільове призначення з пасовища на ріллю для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, сільська радаВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на складання проекту землеустрою , що забезпечує еколого – економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь земельної ділянки  з кадастровим номером 0522285600:04:000:0406 площею 27,0739 га з метою зміни цільового призначення земельної ділянки – з пасовищ .КВЦПЗ 01.08.-  для сінокосіння та випасання худоби, на землю для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, КВЦПЗ 01.01;
  2. кадастровим номером 052228500:03:000:0508  площею 11,7097 га з метою зміни цільового призначення земельної ділянки – з пасовищ КВЦПЗ 01.08 – для сінокосіння та  випасання  худоби, на землю для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва КВЦПЗ  01.01.
  3. Розроблений та погоджений проект землеустрою що забезпечує еколого – економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь подати на затвердження сесії сільської ради.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи   ( Яківчук А.В.)

Сільський голова                                             Володимир Сличук

Фото без опису

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я  № 309

  15  січня    2019   року                          18  сесія   8 скликання

Про внесення змін до п.1.152  рішення 14 сесії

21 скликання Росошанської сільської ради

« Про приватизацію земельних ділянок по  с. Росоша

та ст. Липовець»  від 29 березня  1994 року

   На підставі пункту б, г ст. 121, статті 122  Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України     « Про місцеве самоврядування в Україні» в зв'язку з тим, що при передачі земель в приватну власність згідно рішення 14  сесії 21 скликання Росошанської сільської ради  від 29  березня   1994  року  в прийнятому рішенні   було  зазначено  цільове використання ділянок, що приватизувалися відповідно Декрету Кабінету Міністрів України № 15-92 від 26 грудня 1992 року – для ведення особистого підсобного господарства , з метою приведення у відповідність цільового призначення  приватизованих земель з чинними нормативно-правовими актами, на підставі заяви гр. Король Дмитра Володимировича , який  являється власником  житлового будинку з господарськими будівлями і спорудами  як спадкоємець житлового будинку з господарськими будівлями, що належав гр. Король Г.Л. ,   сільська рада ВИРІШИЛА :

  1. Внести уточнення  до пункту 1.152  рішення 14  сесії 21 скликання  Росошанської сільської ради від 29 березня  1994 року « Про приватизацію земельних ділянок по с. Росоша та ст. Липовець» щодо цільового призначення земельної ділянки, а саме: змінивши слова « для ведення особистого підсобного господарства» на слова « для  будівництва і обслуговування жилого будинку та господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) в розмірах, передбачених п. «г» ст. 121 Земельного Кодексу України  , змінивши прізвище  громадянина, кому передається у власність земельна ділянка з Король Ганни Леонтіївни  на Король Дмитра Володимировича  та викласти їх у такій редакції :

- передати безкоштовно у приватну власність земельну ділянку:

1.152. Король Дмитро Володимирович, всього 0,07 га , в тому числі 0,07  га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  ( присадибна ділянка) , що знаходиться за адресою вул. Лісова, 23   ( в минулому вул. Мічуріна, 1)  селища Липовець  Липовецького району Вінницької області.

Сільський голова                                                       Володимир Сличук

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора