A A A K K K
для людей із порушенням зору
Росошанська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Липовецької громади

рішення 18 сесії

Дата: 24.04.2019 14:52
Кількість переглядів: 243

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 298

  15   січня        2019  року               18  сесія  8  скликання

Про поновлення договору оренди землі,

наданої гр. Балацькому І.Д.

на території Росошанської сільської ради

      Відповідно  ст. 33 Закону України « Про оренду землі»,  статей  120, 122  Земельного Кодексу України, ст. 26 п.34 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання гр.  Балацького  Ігора  Дмитровича   про поновлення договору оренди земельної ділянки , укладеного 26.01.2016 року, надану для розміщення і обслуговування нерухомого майна, власником якого є заявник, враховуючи належне виконання орендарем обов´язків відповідно до умов договору, а також необхідністю поповнення бюджету сільської ради за використання землі,  сільська рада  ВИРІШИЛА :

  1. Поновити договір оренди землі , укладений 26.01.2016 року між Росошанською сільською радою та гр. Балацьким Ігорем Дмитровичем, КВЦВЗ 03.07. для  розміщення і обслуговування будівель торгівлі  згідно до умов договору.
  2. Відповідно до умов договору площа земельної ділянки становить 0,03  га , термін оренди 1 рік.
  3. На період виготовлення технічної документації по укладенню договору оренди земельної ділянки та його державної реєстрації доручити сільському голові укласти угоду на використання земельної ділянки із врахуванням  нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Росошанської сільської ради та щорічної індексації  із платою  в розмірі 3,0 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки шляхом укладення договору оренди землі.
  4. Враховуючи, що  земельна ділянка перебувала в користуванні  гр. Балацького І.Д.  в 2018  році і надана для розміщення і обслуговування нерухомого майна, що належить заявнику,   термін її оренди згідно договору вважати з 02 січня 2019 року.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи (Яківчук А.В.)

Сільський голова                                            Володимир        Сличук

Фото без опису

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 299

  15   січня         2019  року                     18    сесія  8  скликання

Про поновлення договору оренди землі,

наданої    ФОП  Метельові  Т.С.

на території Росошанської сільської ради

    Відповідно  ст. 33 Закону України « Про оренду землі»,  статей  120, 122  Земельного Кодексу України, ст. 26 п.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання ФОП Метельової Тетяни Степанівни   про поновлення договору  оренди земельної ділянки , укладеного 27.01.2010 року, враховуючи належне виконання орендарем  обов´язків відповідно до умов договору, а також необхідністю поповнення бюджету сільської ради за використання землі , сільська рада ВИРІШИЛА :

1. Поновити договір оренди землі , укладений 26.01.2010 року між Росошанською сільською радою та ФОП  Метельова Тетяна Степанівна ,  без зміни цільового призначення землі згідно до умов договору, КВЦВЗ   03.07. - для  розміщення і обслуговування будівель торгівлі.

2.Відповідно до умов договору площа земельної ділянки становить 0,0483  га , термін оренди 1 рік.

3. На період виготовлення технічної документації по укладенню договору оренди земельної ділянки та його державної реєстрації доручити сільському голові укласти угоду на використання земельної ділянки із врахуванням  нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Росошанської сільської ради та щорічної індексації із платою  в розмірі 5, 38   % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки шляхом укладення договору оренди землі.

4. Враховуючи, що  земельна ділянка перебувала в користуванні гр. Метельової Т.С в 2018 році і надана для розміщення і обслуговування нерухомого майна, що належить гр. Метельовій Т.С.   термін її оренди згідно договору вважати з 02 січня 2019  року.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи (Яківчук А.В.)

Сільський голова                                       Володимир     Сличук

 

Фото без опису

 

                                                                                           

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я №300

  15  січня        2019   року                18   сесія  8  скликання

Про поновлення договору оренди землі,

наданої ФОП Климчук Г.П.

на території селища Липовець 

Росошанської сільської ради

   Відповідно  ст. 33 Закону України « Про оренду землі»,  статей  120, 122  Земельного Кодексу України, ст. 26 п.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання ФОП Климчук Галини Петрівни   про поновлення договору оренди земельної ділянки , укладеного 12.01.2009 року, враховуючи  належне виконання орендарем обов´язків відповідно до умов договору, а також необхідністю поповнення бюджету сільської ради за використання землі,  сільська радаВИРІШИЛА :

  1. Поновити договір оренди землі , укладений 12.01.2009 року між Росошанською сільською радою та ФОП Климчук Г.П.  ,  без зміни цільового призначення землі згідно до умов договору , КВЦВЗ  03.07. – для  розміщення і обслуговування будівель торгівлі,
  2. Відповідно до умов договору площа земельної ділянки становить 0,08  га, термін оренди 1 рік.
  3. На період виготовлення технічної документації по укладенню договору оренди земельної ділянки та його державної реєстрації доручити сільському голові укласти угоду на використання земельної ділянки із врахуванням  нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Росошанської сільської ради та щорічної індексації  із платою  в розмірі 3,0   % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки шляхом укладення договору оренди землі.
  4. Враховуючи, що  земельна ділянка перебувала в користуванні гр. Климчук Г.П  в 2018 році і надана для розміщення і обслуговування нерухомого майна, що належить гр. Климчук Г.П..   термін її оренди згідно договору вважати з 02 січня 2019  року.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи   ( Яківчук А.В.)

Сільський  голова                                       Володимир  Сличук

Фото без опису

 

УКРАЇНА

РОСОШАНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

Липовецького району Вінницької області

Р І Ш Е Н Н Я № 301

  15  січня        2019  року                   18   сесія  8  скликання

Про поновлення договору оренди землі,

наданої  ФОП Климчук О.П.  на території

 Росошанської  сільської ради

      Відповідно  ст. 33 Закону України « Про оренду землі»,  статей  120, 122  Земельного Кодексу України, ст. 26 п.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання підприємця Климчук Олени Петрівни   про поновлення договору оренди земельної ділянки , укладеного 28 січня 2010  року, враховуючи належне виконання орендарем обов´язків відповідно до умов договору, а також  необхідністю поповнення бюджету сільської ради за використання землі , сільська радаВИРІШИЛА :

  1. Поновити договір оренди землі , укладений 28.01.2010 року між Росошанською сільською радою та гр. Климчук О.П.  ,  без зміни цільового призначення землі згідно до умов договору, КВЦВЗ  03.07.- для розміщення і обслуговування будівель торгівлі,
  2. Відповідно до умов договору площа земельної ділянки становить 0, 03  га , термін оренди 1 рік .
  3. На період виготовлення технічної документації по укладенню договору оренди земельної ділянки та його державної реєстрації доручити сільському голові укласти угоду на використання земельної ділянки із врахуванням нової нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Росошанської сільської ради  із платою  в розмірі 10  %  від нормативної грошової оцінки земельної ділянки шляхом укладення договору оренди землі.
  4. Враховуючи, що  земельна ділянка перебувала в користуванні гр. Климчук О.П.  в 2018 році і надана для розміщення і обслуговування нерухомого майна, що належить гр. Климчук О.П. термін її оренди згідно договору вважати з 02 січня 2019 року.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва , земельних відносин та охорони природи   ( Яківчук А.В.)

Сільський голова                                            Володимир        Сличук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора