A A A K K K
для людей із порушенням зору
Росошанська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Липовецької громади

У школі с. Очитків встановлено твердопаливний котел

Дата: 01.03.2019 13:51
Кількість переглядів: 276

Вже в цьому опалювальному сезоні школу с. Очитків теплом забезпечує котельня на твердому паливі. Проект співфінансування "Здоров'я нації починається з теплої школи" Очитківської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. Оратівського району Вінницької області було підготовлено та реалізовано спільними зусиллями громади, влади та бізнесу. Загальна вартість проекту становить  122 тис.  грн, з них 50 тис. грн надало підприємство «Агрофорт», що входить до складу Групи МХП,  30 тис. грн  було виділено  ТОВ «Агробуд»  і  СВК «Маяк» 10 тис . грн. 

Було проведено реконструкцію системи теплопостачання зі встановленням котла на біомасі. Нова котельня працює на дровах і соломі.

Даний котел обслуговуватиме тільки навчальний заклад. Його потужності вистачить, аби забезпечити школу теплом в холодну пору року. Завантажується котел в ручному режимі, тому на котельні постійно чергує обслуговуючий персонал. Окрім того, до базової комплектації входить система автоматики безпеки, регулювання та диспетчеризації.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора